Doelen

GOEDE DOELEN VOOR DE 15e ROTARY NIEUWJAARSDUIK ZEEWOLDE 2018:

Maandag 1 januari 2018 wordt de 15e editie van de inmiddels traditionele Rotary Nieuwjaarsduik Zeewolde georganiseerd. Help ons mee met sponsoring om ook dit keer de Rotary Nieuwjaarsduik Zeewolde tot een succes te maken, waardoor wij goede doelen kunnen ondersteunen. De twee goede doelen voor het jaar 2018 zijn:


1. Rotary verjaardagsbox

Met de Rotary-verjaardagbox  wil de jarige Rotaryclub Zeewolde  iets geven aan de kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren. Voor een grote groep kinderen in Zeewolde is het niet vanzelfsprekend dat zij op hun verjaardag een cadeautje krijgen, hun  klas kunnen trakteren en een feestje kunnen geven. De Rotary- verjaardag box zal gevuld worden met artikelen om deze groep kinderen een mooie verjaardag te bieden.

 

2. Stichting LOCT Zeewolde

Stichting LOCT (Leer- en Ontdek Centrum Techniek) Zeewolde heeft als doel jongeren te enthousiasmeren voor techniek. Hiervoor wil zij een belangrijke positie innemen bij het laten ontdekken van het eigen technisch talent van jongeren, waardoor meer schoolverlaters kiezen voor een technische (beroeps)opleiding en/of loopbaan. Dit initiatief wordt gedragen door scholen en bedrijven.

techniek